Bloody MR720 – ігрова гарнітура з RGB та трьома інтерфейсами підключення

Цікавий приклад ігрової гарнітури, однією з ключових відмінностей якої є можливість підключення до трьох джерел звуку одночасно з подальшим комфортним перемиканням. Про мої враження від знайомства з новинкою читайте у цьому огляді.

Упаковка

Та давайте про все по черзі. Спершу за коробку. Отже, маємо яскравий футляр з дизайном в стилістиці бренду, всередині якого міцна картонна коробка з головним героєм, а також передбаченими аксесуарами. Гарнітуру помістили на блістерному ущільнювачі, що також дуже зручно.

Звичайно ж коробка того чи іншого виробу – це те, що відправляється в утилізацію відразу ж (чи майже відразу) після розпаковки. Та яке б рішення ви не прийняли б у конкретному випадку, виділити трохи часу на уважне вивчення даних зі стінок варто, адже тут дійсно чимало корисного. Що ж, цим ми й займемося далі.

Інформація зі стінок коробки

Отже, що цікавого спереду. Перш за все, мова про можливість підключення до трьох джерел звуку одночасно. Про які формати підключення йдеться, дивимося на ілюстрації далі. Що стосується того, наскільки це вдале рішення, я розповім дещо нижче.

Крім згаданого, тут же поряд маємо примітку автономності та версію Bluetooth, дані щодо використання технології M.O.C.I. та згаданої вище підсвітки RGB. За примітку автономності виробник також "не забув".

А ось на тильну стінку винесли змістовну довідку щодо форматів підключення гарнітури – деталізуємо її на ілюстрації. Крім згаданого, тут же інформація щодо мікрофона, гібридної діафрагми M.O.C.I. та ін. цікаві "речі", включаючи адресу глобальної версії сайту.

Права бічна стінка напрочуд яскраво доводить переваги одного з форматів підключення – дивимося на відповідній ілюстрації.

Інша також важлива довідка тут – дані щодо автономності. Так, зокрема маємо наступні цифри в якості уточнення – 15 хвилин на зарядці = 3 години гри, до 44 годин – це автономність без використання підсвітки, до 22 годин – автономна робота з увімкненою підсвіткою.

Нарешті, протилежна стінка примітна деякими з ключових характеристик плюс ілюстрацією, що доводить наявність "на борту" Bloody MR720 повороту по горизонтальній осі. Остання особливість, до речі, це як додаткова зручність під час перевезення.

Повна версія огляду