Новинки від Bloody

Бренд геймерської периферії Bloody поповнив асортимент новими мишами в лінійці W MAX.

У W60 MAX з’явились дві молодші сестри – W70 MAX та W90 MAX. Нові миші покликані полегшити користувачам вибір ігрового девайсу – модифікований дизайн та оновлені рішення інтерфейсу припадуть до душі любителям естетики та функціональності, адже саме ці елементи ідеально поєдналися в нових моделях.

W70 MAX та W90 MAX отримали більш стриманий та витончений зовнішній вигляд, ніж «агресивна» попередниця. Десь додалось більше RGB, десь – більше простору для модифікації ігрового процесу.

Для тих, кому варіативність режимів від Bloody здалась не оптимізованою та незручною у використанні, W70 MAX наділили додатковою кнопкою «точного керування», що містить у собі 6 режимів налаштування, а три горішні кнопки перемикання режимів озброєння перетворились на ергономічне додаткове колесо прокрутки.

Ну а вибагливим покупцям, які хочуть відчувати кожен міліметр миші, хто розцінює мишу як «продовження» руки, Bloody пропонує на розгляд W90 MAX. Нічого зайвого – все акуратне та охайте. Легкий вигнутий контур ідеально підійде для правої руки, а дві головні кнопки миші отримали покриття з подвійною інжекцією – миша надійно та впевнено сидітиме в руці, а точності ваших рухів можна буде лише позаздрити.

Неповторний стиль та потужний функціонал, традиційно перекочував в обидві моделі – у цьому плані недоліків не відчувається. Роздільна здатність 10000 DPI, частота кадрів 8000 FPS та прискорення 35 g – до ваших послуг. Надійний захист від «зривів», висока частота опитування та настройка висоти  відриву миші також стоять на захисті вашого ігрового добробуту.

Bloody постійно збільшує свій асортимент шляхом модифікування своїх найвдаліших проектів, а відтак кожен знайде для себе на 100% «свій» девайс. Саме це робить бренд ближчим до людей. Bloody цінує якість продукту, водночас не забуваючи і про варіативність.