Огляд ігрової гарнітури Bloody MR590

В цьому огляді podrobnosti.ua діляться враженнями про просунуту ігрову гарнітуру Bloody MR590 з двома варіантами бездротового з'єднання, 50-мм мембраною та вуглецевого волокна, односпрямований мікрофон з високою чутливістю та технологією Dual-Mic ENC для шумоподавлення.

З важливих особливостей виділяється тривалий час автономної роботи з 60 годин з вимкненим підсвічуванням і до 35 годин з підсвічуванням.

Дизайн та комплектація

Комплект включає аудіокабель, зарядний кабель, подовжувач для підключення адаптера та сам адаптер, посібник користувача. Коробка оформлена у стилістиці ігрового бренду Bloody.

Варіант, що вивчається нами, використовує характерне поєднання чорного з акцентними вставками білого кольору.

У навушників зовнішнє виконання із доробком на преміальний сегмент. Металеві напрямні в оголов'ї, що підвищують загальну надійність конструкції.

Самі чашки круглої форми. На їхній зовнішній стороні логотип бренду. Він виконаний у піксельному стилі, вся площа з багатобарвним та керованим підсвічуванням.

М'які та глибокі амбушюри, що повністю обволікають вуха. Решітка динаміка захищає тканину червоного кольору з позначками по правій та лівій сторонах.

На бічному торці лівої чашки Bloody MR590 Sports знаходяться регулятор гучності, кнопка відключення мікрофона та управління підсвічуванням, вимикання живлення.

Заряджання вбудованого акумулятора проходить через роз'єм USB-C. Цей роз'єм також підтримує підключення до джерела звуку.

На цій же чашці знімний мікрофон із гнучкою ніжкою. Капсуль із встановленим вітрозахистом. Тут два мікрофони, другий використовується для шумоподавлення ENC.

Зовнішня частина оголів'я обтягнута екошкірою. Верхня частина білого кольору, нижня чорного, усередині наповнювача. По периметру акуратний стібок нитками.

Повна версія огляду