A4Tech Bloody B950: огляд ігрової клавіатури в стилі "кіберпанку"

Нещодавно в ігровому модельному ряді A4Tech з’явилися нові моделі – Bloody B950. Новинка стала доступна на українському ринку, тому я зацікавився цією ігровою периферією і готовий розповісти читачам про свої враження.

Комплектація

Bloody B950 продається у білій коробці з приємною сріблястою поліграфією. На передній частині коробки зображено світлину самої клавіатури. Помітно, що виробник акцентує увагу на використанні оптичних перемикачів LK Libra та RGB підсвітці.

На зворотній стороні коробки розміщена докладна інформація про переваги перемикачів. У продажі доступно два варіанти: з коричневими і помаранчевими перемикачами. В першому варіанті перемикачі мають лінійне плавне натискання, а у другому – тактильний зворотний зв'язок з клацанням.

Обидва варіанти спрацьовують вже при 1,5 мм до точки спрацювання, що забезпечує максимальний контроль і надзвичайно швидку реакцію.

Всередині коробки знаходиться ще одна чорна коробка, яка підкреслена червоними вставками та логотипом Bloody. Усередині знаходиться сама клавіатура, аксесуари та посібник користувача. Від ударів під час транспортування Bloody B950 захищає шар листового газонаповненого полімера.

Виробник додає до клавіатури додатковий набір кейкапів у кількості 24 штуки. Додатково йдуть лише базові ковпачки, бо геймерські уже встановлені. Всі вони виготовлені за допомогою подвійного лиття з якісного PBT пластику.

Повна версія огляду