Bloody R90 Plus – бездротова ігрова мишка з екшен-дизайном

Bloody R90 Plus (Naraka) – цікавий приклад доступної за ціною ігрової мишки з цілою купою різноманітних штучок – фірмовими металевими ніжками X’Glide Armor Boot, кнопками, що програмуються, вбудованим акумулятором, величезним ресурсом перемикачів, незвичайним дизайном та ін. цікавими «речами». Про все згадане і не тільки говоримо у цьому огляді.

Упаковка

Але давайте про все по черзі. Користувач отримає виріб в картонній коробці, дизайн якої – це поєднання фірмового стилю Bloody та мотивів екшену Naraka: Bladepoint, що свого часу був розроблений студією 24 Entertainment та виданий NetEase Games Montreal. Отриманий результат виглядає бомбезно – деталізуємо на ілюстрації.

Але по-справжньому розкішний дизайн – це не єдина цікава особливість упаковки. Крім нього, ще на стінках чимала кількість різноманітної технічної інформації щодо особливостей та можливостей моделі, є дані за інші ігрові новинки Bloody з розписом Naraka: Bladepoint та й чимала кількість іншої корисної інформації.

Звичайно ж, коробка того чи іншого продукту – це те, що, як правило, відправляється в утилізацію відразу ж (чи майже відразу) після розпакування. Та не дивлячись на те, яка доля спіткає коробку після розпакування, я раджу витратити деякий час на вивчення даних зі стінок, адже та кількість технічної інформації, що винесена на них дійсно варта уваги.

Повна версія огляду