A4Tech Bloody клавіатура тест Огляд TKL-клавіатури Bloody S87: прозорий натяк

 

Серед нових механічних клавіатур компанії A4 Tech трендової стає можливість заміни світильників та використання фірмових варіантів BLMS (Bloody Mechanical Switches). Ми вже знайомилися з клавіатурою Bloody S98, з відповідно 98-ма клавішами, які включали повну розкладку та цифровий блок. Тепер настала черга TKL-варіанту (без цифрового блоку) на 87 клавіш.

Дизайн та ергономіка

Bloody S87 виконана в стилі індастріал із сумішшю кіберпанку: прямі лінії, мінімум деталей, підсвічування та контрастні кольори клавіш. Кнопки мають зрізані кути, трохи увігнуті. “Квартали” функціональних кнопок зверху, позначені різними кольорами, теж допомагають зорієнтуватися. Без цифрового блоку клавіатура розмірами схожа на повнорозмірну S98.watermarkДодаткові клавіші у правій частині у меншої моделі скомпоновані дещо незвично, але інтуїтивно.

Іншою фішкою є кнопки різного кольору, а в даному випадку сірого, чорного та червоного. У комплекті є набір основних ковпачків інших кольорів. Замінити можна пробіл, стрілки, Enter та Backspace.

У нових моделях Bloody нам подобається шрифт. Він добре читається і, якщо не володіти технікою сліпого набору може допомогти. А ось те, що кирилиця і латиниця в одному ряду – вже не дуже зручно.

Повна версія огляду