Bloody MH390 – ігрова гарнітура з автономністю до 35 годин

Bloody MH390 – це «свіжак», якому є чим здивувати. Надзвичайно вишуканий дизайн, що 100% сподобається, навіть особливо вимогливому користувачеві. Якість звуку саме така, як я люблю, робота мікрофона, дійсно крута автономність. Цікаво, чи не так? Тоді саме час дізнаватись подробиці.

Упаковка

Коробка під Bloody MH390 картонна, яскрава і виглядає дуже гарно. В Bloody люблять гарний декор тієї чи іншої коробки під конкретний продукт і не шкодують зусиль на його створення. Як і в упаковках багатьох інших моделей, розглянутих нами свого часу, на стінках коробки під Bloody MH390 багато ілюстрацій виробу, ще більше даних, що вказують на особливості та можливості моделі плюс, звісно ж, інформація за виробника.

Звичайно ж коробка того чи іншого виробу – це те, що, як правило, відправляється в утилізацію відразу ж (або майже відразу) після розпаковки. Та навіть якщо коробку від Bloody MH390 чекає аналогічна доля, попередньо я раджу витратити деякий час на вивчення даних зі стінок, адже в сумі своїй тут відповіді чи не на всі ключові технічні питання.

Інформація зі стінок коробки

На стінці спереду «вбивче» тріо – ілюстрація моделі всередині, примітка автономності (нагадаю, до 35 годин), а ще Bluetooth v 5.3. Погодьтесь – варте уваги. Також поряд назва виробу, згадка про діафрагму та логотип бренда.

Позаду ще одна ілюстрація гарнітури, а крім того, у вигляді піктограм з поясненням подано перелік ключових особливостей та можливостей моделі. Окрема увага на тип використаної діафрагми, а також переваги саме даної версії «синього зуба».

Деталізована ілюстрація дозволяє непогано ознайомитися з дизайном виробу без як такої необхідності виймати його з коробки.

З цікавого на бічних стінках – характеристики матеріалу амбушур, адреса офіційного сайту, докладні технічні характеристики, маркування, дані стосовно виробника та інша корисна інформація.

Повна версія огляду