Було яскраво – підсумки Fancon 2024.

На Fancon ми традиційно експонували одразу два стенди: Cougar та Bloody. На кожному з них відбулися грандіозні розіграші. Щирі посмішки переможців та вибухові оплески десятків учасників – ось що можна було побачити і почути на наших стендах. Фірмовий мерч та найтоповіші моделі периферійних пристроїв від Bloody знайшли своїх власників, а двоє щасливців, які заповнили анкету учасника від Cougar на цих вихідних поїхали додому з новенькими геймерськими кріслами!

Відвідувачі фестивалю були в захваті від турнірів по Mortal Kombat X та Audiosurf 2: вони знову і знову підходили до стендів, хвилювались і навіть вболівали за інших гравців, тисли руки працівникам стендів та висловлювали надії на найскорішу зустріч на «наступному Fancon». Прозорі правила та fairplay, виклик та спортивне суперництво – ось яка атмосфера панувала під логотипами народних геймерських брендів.

Не бракувало також і охочих покупців – тут і там лунало запитання: «А купити можна?». Охоче брали промокоди на знижку, що були активні протягом фестивалю. Люди клацали, натискали, мацали і слухали. З задоволенням фотографувалися в наших кріслах, тестували новинки та ставили питання.

Загалом на Fancon панувала атмосфера єдності – усі були «на одній хвилі». Люди абсолютно різного віку носили картаті костюми та незвичайні маски. В програмі фестивалю представили шоу каверденсерів і конкурс косплеєрів, був навіть виступ симфонічного оркестру. Безліч стендів пропонували свої товари та ділилися своїми доробками з публікою.

Fancon подарував EDG group змогу налагодити нові контакти для співпраці, обмінятися досвідом з колегами, продемонструвати актуальні технологічні новинки та отримати живий фідбек від клієнтів. Щасливі посмішки, вогники в очах, зацікавлені погляди та слова подяки – ось чим для нас запам’ятається Fancon.

А поки будемо тішитися з чудових світлин, у яких нам вдалося закарбувати найрадісніші миті цієї події.

BLOODY_FANKON_2024
COUGAR_FANKON_2024

Ще побачимось!