Огляд контролера Bloody GPW70: яскравий

Бренд Bloody, що належить компанії A4Tech, має у своєму портфелі безліч варіацій ігрової периферії. Миші, клавіатури, навушники, ігрові поверхні – є на будь-який смак та оновлюються десятками моделей щороку. Чи то так співпало, чи в компанії знають якийсь інсайд, але ігрові контролери та пристрої з ними знову на слуху саме цього року. Нещодавно ми розповідали про випущену портативну ігрову консоль ASUS Ally, анонсувала таку і MSI. В той же час у Bloody випустили свою лінійку контролерів. Сьогодні розкажемо про топову модель яка ввібрала всі особливості та можливості цього сегменту.

В світлі того що загалом контролери використовують з консолями – від Sony чи Microsoft, їх моделі відповідно розподіляються на ті що підходять до PlayStation та/або Xbox. А от універсальні моделі вже здебільшого орієнтовані на Х-коробку, бо систем на Windows багато і це ще один величезний сегмент користувачів кому такі контролери можуть знадобитися.

У Bloody всі три моделі (GPW30, GPW50 і GPW70) запропонованих геймпадів мають дизайн контролерів Xbox. Відрізняються вони деякими рисами екстер’єру, типами підключення та оснащенням, на кшталт підсвічування та вібро-відгуку. Модель Bloody GPW70 – топове рішення, яке має все це.

Дизайн
Основні кнопки та джойстики розташовані звично. Запас місця на корпусі оригінальних контролерів дозволяє виробникам експериментувати з його елементами, іноді навіть всовуючи екран.

Bloody GPW70 так само отримав класичну форму «бумеранг» зі зручними рукоятками із перфорованою поверхнею. watermarkКонтролер добре лежить у руці і навіть при спітнілих долонях не вислизає.

Повна версія огляду