Огляд Bloody GPW70: зручний, яскравий і дуже «вбивчий» бездротовий геймпад

Впевнений, Bloody вже зовсім скоро закриє всі “бажання” геймерів з категорії ігрових аксесуарів, адже знову розширює свій асортимент новим для мене пристроєм. Цей огляд про Bloody GPW70 - геймпад, який підключається по бездротовому каналу, отримав ергономічний корпус, зручні органи управління та RGB підсвітку. Своїми враженнями від геймпаду ділюсь в огляді.

Комплектація

Пристрій потрапляє до рук власника в картонній коробці з віконцем, через яке частково видно пристрій. Бокс інформативний, з тилової сторони в деталях описує перелік органів управління і основні функції.

Всередині коробки знаходиться геймпад, метровий USB A - USB C кабель для підзарядки і дротового підключення, гарантійний талон, інструкція та приймач бездротового сигналу, який також не обділили оригінальним дизайном.

Дизайн і Корпус

По своїй формі геймпад Bloody GPW70 не привносить докорінних змін у класичний стиль органів управління ігровими консолями. По зовнішньому вигляду пізнається і призначення пристрою, і особливість, яка виділяє аксесуар серед конкурентів. Мова йде про RGB підсвітку, нюанси по якій розповім пізніше.

Повна версія огляду