Огляд Bloody MH390: lifestyle-навушники від ігрового бренду

Бренд Bloody постійно розширює своє портфоліо навушників. Компанія відома саме ігровими моделями, але Bloody MH390 належить до лінійки Lifestyle.

Це означає, що дані навушники проектувалися для максимально широкої сфери використання. Про це свідчить і поява досить незвичних для даного бренду кольорових рішень. Окрім традиційного чорного, навушники доступні в білому і світло-коричневому (Khaki). Останнє, як на мене, виглядає найбільш розкішно. Це як ковток свіжого повітря на фоні тотального засилля периферії в чорному кольорі.

Новинка постачається у картонній коробці, оформленій у фірмовій кольоровій гамі бренду. Всередині самі навушники, документація, а також два кабеля. Один – для дротового підключення, другий – для підзарядки.

Дизайн Bloody MH390 простий і мінімалістичний, але за рахунок незвичних кольорових рішень аксесуар виглядає стильно і ефектно. Оголів’я і амбушюри оздоблені “дихаючою” еко-шкірою. “Протеїнова шкіра” – саме такий термін використовує виробник.

Матеріал заявлений як такий, що «дихає». Це означає, що користувач буде менше пітніти, що особливо актуальне для теплого сезону. Поверхня чаш пластикова, при цьому матеріал не глянцевий, має візуально ефектне забарвлення «металік» та не збирає відбитки пальців. Як на мене, рішення дуже практичне.

Повна версія огляду