Огляд Bloody MR590: універсальна ігрова гарнітура під будь-який пристрій

Bloody MR590 – це ігрова гарнітура з трьома інтерфейсами підключення: ресивер 2,4 ГГц, Bluetooth 5.3, а також аналоговий роз’єм 3.5 мм. Така універсальність робить дану модель сумісною фактично з будь-яким пристроєм – від смартфонів до ПК.

Наші читачі добре знайомі з ігровими гарнітурами Bloody. Компанія спеціалізується на подібних девайсах і щоразу вдосконалює як технологічну складову своєї продукції, так і ергономіку. В цьому огляді ми розглянемо новинку Bloody MR590, яка пропонує користувачу одразу три варіанти підключення: звичний для геймерських аксесуарів редіоінтерфейс 2,4 ГГц, а також Bluetooth 5.3 і кабельне підключення через роз’єм 3,5 мм. Тут також є RGB-підсвічування і усі характерні риси, які ми звикли бачити у геймерських навушниках.

Комплектація і аксесуари

Bloody MR590 постачається у коробці з інформативним дизайном. З написів та зображень можна одразу дізнатися як основні характеристики, так і інформацію про ключові особливості даної моделі. Зокрема, про можливість зручно підключати дані навушники до мобільних пристроїв. На це вказує напис All-In-One – саме так виробник позиціонує це рішення.

Всередині знаходиться сама гарнітура, документація і щедрий набір аксесуарів для підключення. Серед них бездротовий ресивер зі штекером USB Type-C, який має досить специфічну видовжену форму. Якщо встановити такий ресивер безпосередньо в ноутбук або ПК, він може перекривати сусідні порти. Саме тому виробник передбачив спеціальний подовжувач з мініатюрною док-станцією, призначений для встановлення ресивера на столі. Кабель подовжувача має стандартний USB-штекер, який можна підключити до будь-якого ПК.

Повна версія огляду