Огляд ігрової гарнітури Bloody MR710 з трьома варіантами підключення | EDG Group

Користувачі звикли асоціювати A4Tech Bloody з бюджетними та доступними ігровими девайсами. Як підключитися одразу до трьох пристроїв? Пані та панове – кросплатформова ігрова гарнітура – Bloody MR710.

Преміум-сегментом від навушників починає віяти на стадії розпаковки. Солідна пістрява коробка лаконічно містить усі особливості та характеристики гарнітури – тому детально вивчити з чим ви маєте справу можна прямісінько біля прилавка магазина. У комплекті з MR710 можна знайти:

  1. Власне пристрій.
  2. USB-приймач, або ресивер.
  3. Зарядний кабель USB Type-C.
  4. Комбінований 3.5-мм аудіо кабель.
  5. Мішечок для транспортування чорного кольору.
  6. Короткий, але від цього не менш інформативний, посібник користувача.

Транспортувальний мішечок надзвичайно крутий. Матеріал приємний на дотик: легкий, повітряний та водночас цупкий. Вдале рішення, якщо вам потрібно взяти з собою в дорогу гарнітуру (ну, або якщо довелось перевозити полоненого москаля..).

До речі чаші навушників мають шарніри – повертаються на 90 градусів. Тому скласти їх у дорогу взагалі не проблема – все цивільно та безпечно.

До переваг матеріалів відносимо також крутий антистрес ефект амбушур. Сітчаста тканина з мікрофібри та піноматеріал підлаштовуються під вашу анатомію і чудово вентилюються. Це щось неймовірне – такого в каталозі Bloody ви точно ще не бачили. Комфорт понад усе.

Наголів’я регулюється. Чіткі кроки налаштування висоти наголів’я допоможуть вам адаптувати навушники під свою голову. Все той самий піноматеріал оперізує наголів’я з внутрішньої сторони. Він додатково піклуватиметься про вашу голівоньку – аби нічого не тисло і ви не перевтомлювались.

Мікрофон ховається усередині лівої чаші. За потреби ви можете витягати його з нірки та ховати назад, якщо він вам заважає. Цей красень ще й досить вільно обертається навколо своєї осі, тому підібрати оптимальну відстань до джерела звуку та положення мікрофона буде досить легко.

На правій чаші маємо компактну навігаційну панель:

  • Коліщатко-перемикач. Натискайте для того, щоб вмикати/вимикати програвання треку, приймати та завершувати виклики. Потягніть перемикач вниз для зменшення гучності, вгору – для збільшення гучності. Потягніть та затримайте вниз – наступний трек, потягніть та затримайте вгору – попередній трек.
  • Одна велика довга кнопка поділена на дві функції – живлення та мікрофон. Для увімкнення гарнітури та початку режиму сполучення – утримуйте клавішу протягом 3 секунд – тоді світловий індикатор почне блимати почергово червоним та синім, увімкнеться RGB-підсвічування. Натискання та утримання кнопки протягом 5 секунд – вимкне гарнітуру.

Мікрофон вимикається та вмикається відповідною кнопкою знизу. При цьому на самому мікрофоні є світловий індикатор стану – світиться червоним, якщо мікрофон вимкнено. Якщо натиснути та потримати кнопку мікрофона – вимкнеться RGB-підсвічування. Повторна процедура знову увімкне підсвічування.

  • Type-C роз’єм для заряджання акумулятора та для підключення до пристроїв через 3.5-мм. Для обох цілей в комплекті маємо два окремих кабелі – не заплутаєтесь.

Головною особливістю та основною фішкою MR710 є варіативність інтерфейсів підключення: Bluetooth v5.0 – для портативних пристроїв, та і взагалі будь-яких з підтримкою Bluetooth, бездротове 2.4 ГГц підключення через USB-приймач – для стаціонарних ПК і ноутбуків та аудіо кабель з 3.5-мм на Type-C, що дарує широку сумісність та оригінальний звук.

Отже, як це працює? Як вже було зазначено, для початку режиму сполучення – натисніть та утримуйте клавішу живлення протягом 3 секунд – тоді світловий індикатор почне блимати почергово червоним та синім. На пристрої потрібно увімкнути Bluetooth та знайти в налаштуваннях «MR710». Після вдалого підключення до Bluetooth-девайса індикатор почне блимати синім, але з великим інтервалом. Аби відключити попередньо сполучений USB пристрій – двічі натисніть кнопку живлення. Подвійне натискання клавіші живлення забезпечуватиме швидке перемикання між попередньо сполученим Bluetooth пристроєм та пристроєм до якого під’єднано USB-приймач. Тобто якщо ви підключились до Bluetooth пристрою і хочете, щоб гарнітура програвала звук зі, скажімо, комп’ютера, вам потрібно під’єднати до ПК USB-приймач і двічі натиснути кнопку живлення: MR710 відключиться від Bluetooth, повернеться до режиму сполучення та під’єднається до ПК через приймач. В зворотному напрямку процедура також працюватиме, лишень не забувайте контролювати чи увімкнений Bluetooth на пристрої та, чи до кінця вставлено приймач у роз’єм. Усе дійство супроводжуватиметься голосовими сповіщеннями самої MR710, тому ви навряд заплутаєтесь. Одночасно підключитись до трьох пристроїв у вас не вийде, проте швидке перемикання між девайсами гарантоване.

Акумулятор навушників досить місткий – 1200 мА/год – тобто часу прослуховування вистачатиме десь на 44 години – при умові вимкнутого RGB-підсвічування та рівня гучності 50%. З увімкненим підсвічуванням час роботи знижується удвічі. Навіть, якщо навушники раптом сіли в незручний момент – ви завжди можете скористатись старим добрим аудіо-джеком та користуватись гарнітурою стаціонарно. Щоправда, від навігаційного функціонала з чаші навушників, такого як зміна гучності, керування мікрофоном, пауза/відтворення і підсвічування загалом, доведеться відмовитись.

Увага: при підключенні гарнітури через кабель, переконайтесь що USВ-приймач від’єднаний від ПК, а Bluetooth на вашому пристрої вимкнений. Для 100-відсоткової впевненості, що навушники працюють саме через кабель, достатньо вимкнути гарнітуру за допомогою утримування кнопки живлення.

При заряді акумулятора нижче 25% індикатор навушників почне світитись червоним. Середній час заряджання акумулятора – дві з половиною години, тобто 15 хвилин заряджання подарують вам близько трьох годин прослуховування. Коли акумулятор заряджено, індикатор почне світитись синім.

Навушники оснащені технологією гібридної діафрагми M.O.C.I. - Mycelium of Carbon IT -  діаметром 50 мм, виготовленої на основі передової біотехнології з міцелієм та вуглецевим волокном.

Фірмова технологія від Bloody перевірена роками. Як я вже зазначав – найкраще звучання розкривається при використанні з кабелем. Бездротові інтерфейси мають трохи менше об’ємності. Загалом баси цих навушників просто цукерочка, слухати приємно. Шляхом практичних експериментів – Bluetooth v5.0 дає малопомітну затримку сигналу, тому для таких ігор як CS:GO краще користуватись 2.4 ГГц підключенням через ресивер – його швидкість передачі увосьмеро вища за Bluetooth.

MR710 – це передова гарнітура сучасності, флагман бренду. Про високий клас продукту тут говорить усе – від пакування до амбушур. Фірмове звучання, широкий функціонал, полігамія інтерфейсів підключення. Ця гарнітура стане у пригоді скрізь і кожному: ПК-геймер ви, чи поціновувач консолей, часто користуєтесь інтернет-телефонією чи просто любите послухати гарну музику в метро. Приємний дизайн та якісні матеріали, вдалі рішення щодо транспортування гарнітури слугують запорукою довгої, і що головне – комфортної, служби. Понад сорок годин бездротового звучання! З таким не жартують!

Якщо ви досі не впевнені чи вартує MR710 своїх коштів, прийдіть до найближчого магазину та переконайтеся самі, бо ж у кожного є свої особисті вподобання та смаки. Ця модель – нова віха в історії розвитку A4Tech Bloody.