Огляд ігрової клавіатури A4Tech Bloody B950 RGB Warrior Grey

Ігрова клавіатура A4Tech Bloody B950 RGB Warrior Grey в першу чергу цікава тим, що виглядає як замаскований хижак. І її маскування може працювати виключно зараз, виключно сьогодні і виключно завдяки сучасним… ретро-тенденціям. При цьому клавіатура сучасна і якісно виконана.


Позиціонування на ринку
Вартість A4Tech Bloody B950 RGB Warrior Grey складає 2600 грн, це трохи більше $63 або €58. Враховуючи, скільки я робив оглядів на преміальні механічні моделі, $63 виглядає абсолютно прийнятною ціною.
До найдешевших моделей цій клавіатурі далеко, однак там є свої нюанси. Тому йдемо далі.

Комплектація
Запаковано B950 надійно, в спінений поліпропілен з боків. У комплекті до неї йдуть щипчики для зняття ковпачків, інструкція та гарантія.
Є також окремий набір із 24 “ігрових” ковпачків із PBT-пластику, що натякає на те, що всі стандартні ковпачки на B950 – із ABS. Як насправді? А насправді PBT-ковпачки вже встановлені, в комплекті йдуть запасні ABS.

Відмічу одразу, що у клавіатури знімається кабель Type-C. У нього є повздовжня текстура, але відсутнє обплетення, що я не можу відмітити як недолік – бо це не мишка, де обплетення важливе.
І роз’єм Type-C, до речі, достатньо широкий, щоб в нього помістилась купа моїх кабелів, включно з 3-метровими USB 2.0 в обплетенні. Тому це мінімальна біда.

Зовнішній вигляд
Йдемо далі. Візуально – клавіатура дуже крута. Просто банально зовнішнім виглядом. Я розумію, що багатьом з вас вигляд ТАКОЇ ігрової моделі буде незвичним. Палітра тут – як у старих клавіатур типу IBM Model M. Тільки сірий більш насичений.

Повна версія огляду