Представляємо новий ігровий сетап стилізований під трендову комп’ютерну гру – Bloody Naraka: Bladepoint.

Naraka: Bladepoint – це гра в жанрі «королівська битва». Її дизайн натхненний східними бойовими мистецтвами, що власне і диктує стиль візуального оформлення гри. Біло-червоні кольори з чорними елементами – такі зображення нагадують скоріше пергамент з дивовижними візерунками нанесеними давніми майстрами за допомогою туші. Гра займає провідні позиції у топі продажів цифрового магазина Steam, тож поява тематичного ігрового комплекту від Bloody була лише питанням часу.

Комплект складається з ключових елементів сучасної геймерської периферії: гарнітура, миша, килимок та клавіатура.

G575 добре знайома геймерам України. Витриманий баланс конструкції та характеристик дозволяє приміряти на гарнітурі різноманітні дизайни та модифікації. Відтак, користувачам пропонується P-версія з 3.5-мм конектором для ноутбуків та консолей, чорна та сіра варіації класичної USB-моделі, а також славнозвісна жовта кіберпанк-стилістика. Наразі черга дійшла й до Naraka: Bladepoint. Оновлення популярної моделі у східному оформленні додасть колоритну родзинку до будь-якого геймерського обладнання. Унікальна конструкція наголів’я – крила – так само даруватиме комфорт та легкість при використанні. Передове звучання та надійність матеріалів також збережено. Універсальності навушникам додає знімний мікрофон. Помпезність пристрою лаконічно підкреслена RGB-підсвічуванням.

W95 Max уже була представлена в однотонному чорному кольорі з червоними лініями та зарекомендувала себе як ергономічний девайс з передовим ігровим сенсором та можливістю гнучкого налаштування. Миша має власну пам’ять з допомогою якої можна записувати власні комбінації так макроси, а додаткове коліщатко дає доступ до миттєвого перемикання між трьома видами зброї. Особливістю миші є також компактна кнопка точного керування, що має аж 6 режимів відстеження. Дизайн Naraka подарував W95 Max стильний білий колір корпусу та канонічного червоного дракона. Миша тішитиме власника барвистими режимами RGB-підсвічування.

Якою б універсальною не була комп’ютерна миша, найповніший ігровий досвід справжній геймер отримає тільки на якісному покритті. Геймерський килимок BP-45 по суті є художнім полотном, який повноцінно доповнює тематичний сетап від Bloody. Гладенька тканинна поверхня та нековзне прогумоване дно зроблять прицілювання ще точнішим. Міцні прошиті краї стануть запорукою довговічності. До того ж – цей килимок легко чистити від забруднень!

S98 –абсолютно унікальна клавіатура від Bloody. Компактна повнорозмірна клавіатура є короною ігрового сетапа Bloody Naraka. Має лінійні суто механічні перемикачі BLMS – ці перемикачі геймери вже випробували в нещодавній моделі S510N – спеціальний прорахунок сили натиску та точки спрацювування дарують користувачу незабутні тактильні відчуття. S98 – перша модель на українському ринку,  що має опцію гарячої заміни не лише кейкапів, а і власне перемикачів – 3-пінових та 5-пінових. Пристрій також отримав особливий дизайн – високий профіль та скорочену довжину. Завдяки цікавим конструкційним рішенням клавіатура досить лаконічно вписується у будь-який ігровий сетап та надійно фіксуватиметься на робочому столі. З елементів ергономізації тут присутнє трьохстороннє прокладання знімного Type-С кабелю та подвійні ніжки-регулятори кута нахилу. Усі "ігрові" клавіші мають покращені кейкапи з PBT-пластику для збільшення терміну експлуатації. Клавіатура підтримує фірмове ПЗ, у якому користувач зможе налаштувати понад 16 млн відтінків RGB-підсвічування та створити до семи ігрових профілів, що перемикаються відповідними кнопками макросів. S98 має 4 Мб вбудованої пам'яті, тому власник зможе не лише персоналізувати клавіатуру на власний розсуд, а і користуватися авторськими налаштуваннями на різних ПК.

Ще ніколи ваше робоче місце не виглядало таким вишуканим та екзотичним, як з Bloody Naraka!